home > tips en tricks

Het bewerken en maken van de kaartjes in de editor is helemaal niet zo moeilijk, hier een opsomming van tips om het nog makkelijker te maken.

*Het plaatsen van een foto achter een kader: soms is het lastig om een foto goed passend achter een kader te krijgen. Plaats dan je foto op het kader en maak de foto wat transparanter door het schuifje bij "transparantie" wat naar rechts te verschuiven. Nu kun je zien of de foto op de goede plaats binnen het kader zal vallen. Klik vervolgens op linker vierkantje bij "plaatsing". Als het goed is dan zie je de foto nu mooi achter het kader

*Oude voorbeeldfoto verwijderen: verschuif de achtergrond/ het kader om de foto te kunnen selecteren en verwijderen. Selecteer vervolgend je achtergrond/kaderlaag en klik op "uitvullen". De achtergrond staat als het goed is weer op de oorspronkelijke plaats.

* Bij afbeelding en versieringen vind je allerlei achtergronden en plaatjes om je kaart naar eigen inzicht op te leuken. Sommige plaatjes kun je zelfs van een eigen gekozen kleur voorzien. Maak op deze manier een super originele kaart.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: