Bezorging
Babyjewels > Bezorging

Bezorging bij Babyjewels Geboortekaarten

Lees hier meer over onze verzendopties. Voor al onze kaartjes geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. De meeste kaartjes kun je zelfs tot 18.00 uur bestellen.

 

 • Voor 18:00 besteld, zelfde werkdag verzonden! Let op: foliekaarten, echt houten kaartjes en kaartjes van kraftkarton hebben een 
  langere pr
  oductietijd van 1 werkdag extra.

   
 • 2e en volgende proefdrukken kosten 1,95 aan verzendkosten
   
 • Bij bestellingen naar Nederland, Duitsland en België betaal je tot 50 stuks (kaarten/enveloppen/extra's) 3,95 verzendkosten en vanaf 50 stuks 4,95
   
 • Bestellingen worden in principe binnen 1-3 werkdagen geleverd.
   
 • Brievenbuspost naar België is soms 5-8 dagen onderweg.
   
 • Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track-en-trace ontvangen? Dat kan! 
  Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je bestelt op een werkdag voor 18.00 uur. Geldt voor verzendingen naar Nederland en België.

   
 • Laat je kaartjes door ons bezorgen bij familie en vrienden met onze directe verzendservice!

 

Bezorging van eindbestellingen

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 18.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een 'besteldeadline' van 18.00 uur. Voor foliekaarten, echt houten kaartjes en kraftkaartjes geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaartje vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd.

 

Bezorging rondom feestdagen

Lees hier alles over de bezorging rondom de feestdagen.

 

Bezorging en Corona

In principe wordt tijdens de corona maatregelen gewoon bezorgd. Wel is het op sommige momenten drukker bij de post en pakketdiensten waardoor vertragingen kunnen optreden. Houdt onze Coronapagina in de gaten voor updates.

 

Bezorging van foliekaartjes, kraftkaarten en echt houten kaarten

De productietijd van kaartjes met foliedruk, van echt hout en kraft is een dag langer dan de gewone kaartjes, daarom worden foliekaartjes in de regel een dag later bezorgd.

 

Bezorging naar België

Pakketten worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor. Bestellingen van minder dan 20 stuks  en proefdrukken worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra. Goed om te weten: je eindbestelling (van meer dan 20 stuks) wordt met de pakketdienst verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor. In België wordt niet altijd post op alle dagen bezorgd.