Corona update
Babyjewels > Corona update

Corona update

Via deze pagina geven wij je informatie over onze shop en de moeilijke periode waarin iedereen verkeert.

 

Onze webshop is nog steeds open

Onze drukkerij is gewoon geopend en onze kaarten en posters worden gedrukt en verzonden volgens de strikte richtlijnen van het RIVM, het is daarom veilig om bij ons een bestelling te plaatsen.

 

Mogelijke vertraging in de bezorging

De post bezorgt nog steeds brievenbuspost en pakketten. Door alle strikte maatregelen en het meer online winkelen is de druk op Post.nl en DHL erg hoog, daardoor ontstaan mogelijk vertragingen. Via de track&trace kun je jouw pakketje volgen.

 

Corona op papier

De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein volgens het RIVM. Wil je, ondanks dat de klans vrijwel nihiel is, geen enkel risico lopen? Laat postpakketten 24 uur liggen voordat je ze opent of was je handen goed na het aanraken.

 

Bestellen in het weekend

Als gevolg van de veiligheidsvoorschriften is de zondagproductie helaas gestopt. Alle bestellingen die na vrijdag 18.00 uur geplaatst zijn worden op maandag in productie genomen.

 

Korting

Om onze klanten tegemoet te komen in deze moeilijke periode bieden wij 10% korting aan op alle bestellingen, proefkaartjes uitgezonderd. Gebruik hiervoor de code: Corona10
Heb je communiekaartjes bij ons besteld en moet je noodgedwongen de het communiefeest of lentefeest verschuiven? Wij geven 20% korting op een nieuwe bestelling. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Vragen?

We begrijpen het als je nog vragen hebt. Neem gerust contact met ons op.

 

 

Laatste update 21 april 2020