Info foliedrukkaartjes
Babyjewels > Info foliedrukkaartjes

Geboortekaartjes en uitnodigingen in foliedruk: hoe werkt het?

 

Werkwijze en info foliekaartjes

Vanaf nu kun je je geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen bestellen met prachtig foliedrukwerk in goudfolie, rosegoudfolie, zilverfolie, zwarte folie of koperfolie.
Bestel voor 2,50 een eerste proefdruk van je foliekaartje.

 

Hoe werkt het?

Kies een kaartje uit onze speciale foliecollecties geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen.
Je kunt het kaartje zelf aanpassen naar wens met teksten, foto's en clipart. Alleen de teksten en/of afbeeldingen die ingesteld zijn voor foliedruk worden voorzien van foliedruk.
Het is helaas niet (nog) mogelijk om afbeeldingen die je zelf toevoegt in folie te laten drukken.
Je kunt zelf kiezen welke foliedruk je op je kaartje wilt laten drukken, je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie, rosegoudfolie en koperfolie. In de editor kun je bij de kleuren zelf de foliesoort wijzigen.

Wil je een naam of tekst op een ander kaartje uit onze gehele collectie van foliedruk laten voorzien? Wij passen dit graag voor je aan.
Sla het betreffende kaartje eerst op in je account en stuur ons vervolgens een mailtje met daarin een duidelijke omschrijving wat je precies in foliedruk zou willen.
Geef in je mailtje ook aan met welk e-mailadres je een account hebt zodat we snel je gegevens kunnen terug vinden.

 

Papiersoorten en oplage

Je kunt voor de foliekaartjes kiezen uit de papiersoorten coated karton en linnen. Deze prachtige papiersoorten zijn speciaal geschikt voor foliedruk. Voor donkere kleurvlakken/achtergronden raden we linnen af!
Foliekaartjes kun je bestellen vanaf 5 stuks.


Proefdruk


De eerste proefdruk kost 2,50 voor elke volgende proefdruk betaal je de reguliere kaartprijs (deze vind je in de handige prijscalculator bij de kaartjes).

 

Levertijden

Voor kaartjes voorzien van foliedruk geldt een levertijd van minimaal 2 werkdagen. Dat wil zeggen dat kaartjes die op een werkdag voor 18.00 uur besteld zijn na 2 werkdagen pas worden verzonden. Dit komt doordat de kaartjes via een speciaal drukproces worden vervaardigd, het is helaas niet mogelijk om dit proces te versnellen.
Alle eindbestellingen van foliedrukwerk worden als pakketjes verzonden, je kunt je pakket via track&trace volgen. Pakketjes zijn naar België soms wel een week onderweg.
Proefdrukken worden via de reguliere post verzonden en zullen na enkele werkdagen in je brievenbus liggen.
Geboortekaartjes voorzien van goudfolie of andere foliedruk worden alleen op werkdagen gedrukt, dit wijkt af van ander drukwerk dat ook in de weekenden wordt gedrukt.

Maandag t/m donderdag voor 18.00 uur besteld, binnen 2 dagen verzonden.
Vrijdag t/m zondag voor 18.00 besteld, op dinsdag of woensdag verzonden.

Houdt rekening met een langere levertijd rondom feestdagen, de drukkerij is bijvoorbeeld met kerstmis, pasen en pinksteren gesloten.


Prijzen

Als je op een kaartje uit onze foliecollectie klikt dan kom je op de detailpagina van dit kaartje terecht, je vind hier de prijzen in verschillende oplages en beschikbare formaten voor het betreffende kaartje terug.
Ook voor de foliekaartjes geldt een staffelprijs, hoe meer kaartjes je bestelt, des te minder je uiteindelijk per kaartje betaalt.
Voor de papiersoort linnen wordt een extra toeslag berekend, in je winkelmandje vind je deze toeslag terug.
De bestellingen met foliedrukkaartjes worden binnen Nederland en België altijd gratis verzonden.

 

Tips voor kaartjes met foliedruk

Omdat foliedruk een ingewikkeld productieproces is zijn er wat wat zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Gebruik geen dunne lettertypes! Dunne lijnen zijn moeilijk in folie te produceren en worden mogelijk niet mooi op je kaartje gedrukt.
  • Gebruik voor donkere kleurvlakken en/of achtergronden geen papiersoort linnen.
  • Bestel altijd eerst een proefdruk van je foliekaartje!!

 

Extra producten voor bij je foliekaartjes

Er zijn allerlei mooie extra's voor bij je foliekaartjes verkrijgbaar. Zoals luxe gouden inlay enveloppen voor vierkante kaartjes van 13x13 cm, mooie kant en klare labeltjes met goudfolie om met een touwtje aan je geboortekaartje te hangen, goudfolie sluitzegels voor op je enveloppen.

Bestel je enveloppen hier.