Bewonder je geboortekaartje in het echt: bestel een proefdruk
Babyjewels > Bewonder je geboortekaartje in het echt: bestel een proefdruk

Bestel een proefdruk van je geboortekaartje

Ben je benieuwd hoe jouw geboortekaartje straks in het echt uitziet? Bestel dan een proefdruk van je kaartje. Voor een 1e proefdruk van een gewoon geboortekaartje betaal je 1 euro. Voor foliekaartjes, houten kaartjes en kraftkaartjes betaal je 2,50 voor de 1e proefkaart. Uiteraard kun je ook meerdere proefdrukken bestellen, voor elke volgende proefdruk betaal je de losse kaartprijs. Je vindt de prijzen van de kaartjes door gebruik te maken van de prijscalculator op elke detailpagina van een kaartje. Bij je eerste proefdruk krijg je een monstersetje met alle envelopkleuren en papiersoorten (momenteel worden de papiersoorten voor foliekaartjes helaas nog niet meegeleverd), zo kun je makkelijker kiezen op welke papiersoort je straks je geboortekaartjekaartjes wilt bestellen en welke envelopkleur het beste bij jouw geboortekaartje past.
Vooral de kaartjes met folie en houten kaartjes zijn in het echt vaak veel mooier en duidelijker dan op de website. Maar ook de kleuren kunnen in het echt anders tonen dan op een beeldscherm. Na het ontvangen van je proefdruk kun je eventueel nog wijzigingen aanbrengen mocht je dat nodig vinden. Na de geboorte van je kindje hoef je alleen nog maar de laatste details aan te passen en kun je je definitieve bestelling snel en gemakkelijk plaatsen.

Een proefdruk bestel je door na het aanpassen van jouw kaartje te kiezen voor een proefdruk in het bestelproces. Doorloop alle stappen en reken je proefkaartje af. Bestel op werkdagen voor 18.00 uur en we zullen je proefkaart dezelfde dag nog verzenden, foliekaartjes, houten kaartjes en kraftkaartjes zullen we de volgende werkdag verzenden vanwege het uitgebreidere productieproces. Voor de bezorging van proefdrukken zijn we afhankelijk van de stiptheid van de postbezorger. Heb je na een week je proefkaartje hier in Nederland nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. Proefdrukken naar België zijn meestal rond de 3 werkdagen onderweg, maar kunnen in uitzonderlijke gevallen ook 1 tot 2 weken onderweg zijn. Heb je na 2 weken nog steeds geen proefkaart ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan versturen we een nieuwe proefdruk van jouw kaartje. Bestel je proefkaartje dus altijd ruim op tijd zodat je niet in de problemen komt mocht je iets eerder komen te bevallen.

Wij adviseren om altijd eerst een proefdruk te bestellen van je (geboorte)kaartje zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.