Bewonder je geboortekaartje in het echt: bestel een proefdruk

Bestel een proefdruk van je geboortekaartje

Ben je benieuwd hoe jouw kaartje straks in het echt uitziet? Bestel een proefdruk van je (geboorte)kaartje

Eerste proefdruk reguliere kaart: 1 euro
Eerste proefdruk folie of premiumkaart: 2,50

Onder de premiumkaarten vallen de kaarten van hout, kraft, dik karton, duurzaam papier, gestanste kaarten en kaarten met foliedruk.

Uiteraard kun je ook meerdere proefdrukken bestellen, voor elke volgende proefdruk betaal je de losse kaartprijs. Je vindt de prijzen van de kaartjes door gebruik te maken van de prijscalculator op elke detailpagina van een kaartje.
Bij je eerste proefdruk krijg je een monstersetje met alle envelopkleuren en papiersoorten, zo kun je makkelijker kiezen op welke papiersoort je straks je kaarten wilt bestellen en welke envelopkleur het beste bij jouw kaartje past.
Vooral de kaartjes met folie en houten kaartjes zijn in het echt vaak veel mooier en duidelijker dan op de website. Maar ook de kleuren kunnen in het echt anders tonen dan op een beeldscherm.
Na het ontvangen van je proefdruk kun je eventueel nog wijzigingen aanbrengen mocht je dat nodig vinden.
Na de geboorte van je kindje hoef je alleen nog maar de laatste details aan te passen en kun je je definitieve bestelling snel en gemakkelijk plaatsen.

Voor info over de bezorging van (proef)kaarten en andere producten verwijzen we je graag naar onze bezorgpagina.

Wij adviseren om altijd eerst een proefdruk te bestellen van je (geboorte)kaartje zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.